Termeni și Condiții

image_pdf

Scurt Disclaimer:

Acest website ilustreaza unele dintre preocuparile Administratorului si prezinta opiniile sale si ale colaboratorilor cu privire la realitatile din spatele unor aparente mai distincte sau mai difuze. Persoanelor, institutiilor sau altor entitati eventual deranjate de subiectele, afirmatiile sau orice alt continut prezent pe acest site le recomandam sa revina la lecturile lor preferate.

Termeni si Conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.ingineriada.ro, detinatorul legal al domeniului ingineriada.ro fiind in continuare denumit Administrator sau Ingineriada.

Accesarea si utilizarea site-lui www.ingineriada.ro se face in termenii si conditiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea respectivelor reguli, cu toate consecintele care decurg din aceasta

1.  Acces

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obtinerea de informatii. Nu este permisa utilizarea in nici un alt scop decat acesta.

Prin termenul Utilizator al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza acest site.

2. Drepturi de Autor si Proprietate Intelectuala

Administratorul ofera acces liber la site-ul www.ingineriada.ro si autorizeaza Utilizatorii sa vizualizeze, sa transmita si sa imprime informatii existente pe site doar in scopuri personale, ne-comerciale.

Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor si este  proprietatea Administratorului sau a partenerilor sai.

Dreptul de copy-right pentru textele publicate pe site este detinut de Ingineriada. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citarea sursei.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, re-vinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de Ingineriada prin intermediul site-ului, intr-un mod care violeaza legea romana sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

3. Reguli de Utilizare

  • Nu este permisa initierea si desfasurarea activitatilor de natura sa afecteze securitatea web-site-ului sau a serverului, precum cele de tip hacking, introducerea de secvente de cod cu caracter de virusi sau malware, atacarea serverelor prin ”flooding” ori alte activitati similare, de natura sa afecteze buna functionare a site-ului sau securitatea informatiilor.
  • Folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spamm) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

  • Este interzisa postarea pe site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, cu caracter ilegal, abuziv, amenintator, hartuitor, obscen, vulgar, profanator, vatamator in orice privinta, de natura sa induca un comportament ilegal
  • Respectam dreptul Utilizatorilor nostri la exprimare, opinie si originalitate, atata timp cat nu lezeaza drepturile altor Utilizatori. Astfel, orice comentariu va viza doar mesajul si nu persoana. Eventualul dezacord va fi exprimat in termeni clari, politicosi, folosind un limbaj coerent si decent. Mesajele care exprima atitudini critice trebuie formulate astfel incat sa respecte regulile unei polemici civilizate.
  • Nu vor fi acceptate comentarii scrise cu greseli gramaticale, lexicale, de ortografie sau alte erori evidente de exprimare (sunt exceptate greselile de tastare, urmand a fi corectate de catre Administrator).
  • Nu vor fi acceptate comentariile scrise doar cu majuscule, care abunda in abrevieri specifice retelelor de chat, in termeni argotici sau alte barbarisme.
  • Comunicarea pe site se face in limba romana, ca urmare si comentariile/raspunsurile vor fi formulate in aceeasi limba, intr-o exprimare corecta si la subiect.
  • Nu vor fi a acceptate mesaje publicitare sau comentarii care fac publicitate directa la anumite servicii sau produse – aceasta clauza vizeaza si publicitatea in semnatura. Sunt acceptate recenzii, recomandari personale, opinii asupra anumitor servicii sau produse, insa nu vor fi acceptate comentarii care indeamna agresiv la cumpararea unui anumit serviciu sau produs de la o anumita firma, la un pret mentionat.
    Pentru postarea unui mesaj publicitar, contactati in prealabil

  4. Disponibilitatea Serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui web-site, cu sau fara o notificare prealabila.

Administratorul nu este raspunzator fata de Utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Administratorul poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a acestui web-site. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 5.Limitarea Raspunderii

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie de Ingineriada, postat pe web-site de catre terti sau Utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail: ing[at]ingineriada.ro

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului acestor opinii revine in intregime autorilor.

Administratorul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin Termenilor si Conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor ori sunt in contradictie cu scopurile declarate ale acestui site.

6. Confidentialitatea datelor personale

Politica de confidențialitate acestui website este prezentata aici.

7. Legea Aplicabila

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului website-ului, prevazute de „Termeni si Conditii”, precum si toate efectele juridice pe care le produc „Termenii si Conditiile” vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu „Termenii si Conditiile” va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

8. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din „Termeni si Conditii” sau acest document in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Ingineriada ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si utilizarea in orice mod a serviciilor oferite de acesta.

9. Dispozitii Finale

Prin inregistrarea pe acest web-site si prin vizitarea lui, Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sunt de acord cu intreg continutul prevazut in „Termeni si Conditii”.

Acest regulament se aplica si vizitatorilor si Utilizatorilor care nu l-au citit.

Comentariile sunt închise.