Transurfing Financiar

Transurfing Financiar

de Vadim Zeland

„Ai auzit vreodată despre oameni care au „explodat“ în plan financiar? Ai observat cum unii oameni au mulţi bani şi apoi îi pierd sau au oportunităţi excelente, încep bine dar mai apoi ceva nu mai merge şi totul se duce de râpă? Acum ştii adevărata cauză. Din afară pare să fie ghinion, o criză economică, un partener de cuplu nefast sau orice altceva. În plan intern este, fără îndoială altceva. De aceea, dacă ajungi să ai mulţi bani când nu eşti pregătit interior pentru asta, cel mai probabil este că bogăţia ta va avea o viaţă scurtă şi o vei pierde. Marea majoritate a oamenilor pur şi simplu nu are forţa interioară de a crea şi menţine cantităţi mari de bani şi nici forţa interioară de a face faţă provocărilor pe care le
implică posesia acestora sau succesul. Acesta este, dragi prieteni, motivul primar pentru care ei nu au mulţi bani. Un exemplu perfect sunt câştigătorii la loterie. Studiile au arătat de multe ori, că indiferent de dimensiunile sumelor câştigate, majoritatea acestor oameni au revenit în final la stadiul financiar iniţial: cantitatea de bani pe care ei o puteau administra comod. În schimb, totul se petrece în mod contrar, în cazul milionarilor care şi-au realizat averile prin forţe proprii. Observă că atunci când aceştia îşi pierd banii, de-obicei reuşesc să-i obţină din nou şi asta într-un timp relativ scurt. De ce se întâmplă acest fenomen? Realitatea este că majoritatea oamenilor nu atinge potenţialul maxim.
Majoritatea oamenilor nu are succes. Diverse studii arată că 80% din totalul oamenilor nu va afirma niciodată că este cu adevărat fericit. Motivul este simplu. Majoritatea oamenilor sunt inconştienţi. Sunt un pic cam adormiţi la volan. Muncesc şi gândesc la un nivel superficial al vieţii – bazat doar pe ceea ce ei pot vedea. Trăiesc strict în planul lumii vizibile….”

descarca   aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight × 1 =