The Path

The Path

by Esmeralda Arana

 

Captivanta si educativa carte a Esmeraldei Arana „Calea” este intesata cu uimitoare asemanari intre Programul in Doisprezece Pasi ai „Alcoolicilor Anonimi” (AA), Calea Luptatorului Toltec descrisa de Carlos Castaneda, experientele de extracorporalizare (OBE – Out of Body Experiences) ale lui Robert Monroe si conceptia lui Gurdjieff despre Somul Hipnotic.

Cheia transformarii propriei vieti consta in transformarea modului in care percepi realitatea. Poti schimba canalele din viata ta, de la o realitate la alta, exact la fel cum comuti canalele pe televizor, prin acordarea acestuia pentru receptionarea unui alt post, avand suficienta energie si intentie. Arana descrie experientele sale fascinante de Visare Lucida si unele din efectele lor secundare (cum ar fi auzitul de voci si cunoasterea de detalii intime de-ale altora, aparent imposibil de cunoscut).

„Calea” este o carte foarte practica si transformatoare. O recomand cu tarie pentru maniera cu „picioarele pe pamant” in care este scrisa, ideile originale si intuitiile patrunzatoare si fascinante despre cum sa faci mici schimbari in perceptie pentru a face mari schimbari in viata ta.

(Cynthia Sue Larson, Editor, Reality Shifters ezine)

Cartea poate fi descarcata  aici

Comentariile sunt închise.