ADN-ul explica fenomenele paranormale

image_pdf

 

Invatatorii spirituali stiu dintotdeauna  despre corpul uman ca este programabil prin limbaj, cuvinte si ganduri. Aceasta realitate este acum explicata stiintific si dovedita.

double-helix-537ecebced18c039e78a84c067e6550a04560079-s900-c85

ADN-ul uman este ca un Internet biologic si este, in multe privinte, superior celui artificial. Cercetari stiintifice recente, intreprinse in Rusia, explica in mod direct sau indirect fenomene precum clarviziunea, intuitia, vindecari spontane si la distanta, autovindecarea, tehnicile de afirmare/autosugestia, lumini/aure neobisnuite in jurul unor persoane (adica a maestrilor spirituali), influenta mintii asupra vremii si multe altele.

Mai mult, sunt dovezi in sprijinul unei intregi medicine de tip nou in care ADN-ul poate fi influentat si reprogramat de cuvinte si frecvente fara nici o taietura de bisturiu si nici macar o gena mutata. Numai 10% din ADN-ul nostru este utilizat pentru sintetizarea  proteinelor. Acest subset al ADN reprezinta interes pentru cercetatorii occidentali si este examinat si catalogat. Celelalte 90% sunt considerate ”ADN gunoi” (junk DNA).

Cercetatorii rusi, oricum convinsi ca natura nu este tampita, au combinat lingvistica si genetica in demersul de a explora acei 90% de ADN ”gunoi”. Rezultatele, descoperirile si concluziile lor sunt pur si simplu revolutionare!
Conform celor descoperite, ADN-ul nostru este responsabil nu numai de construirea corpului nostru, ci serveste de asemenea si la stocarea datelor si la comunicatii. Lingvistii rusi au aflat despre codul genetic – si indeosebi ”inutilele” 90% – ca respecta aceleasi reguli ca si toate limbajele noastre umane.

In acest scop ei au comparat regulile de sintaxa , semantica (studiul intelesurilor, sensurilor din formele lingvistice) si regulile de baza ale gramaticii. Au descoperit ca alcalinele din ADN-ul nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli prestabilite, exact ca si limbajul nostru. Ca atare, limbile umane nu au aparut intamplator ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru inerent.

Biofizicianul si specialistul rus in biologie moleculara Piotr Gariaiev si colegii sai au explorat de asemenea comportamentul vibratoriu al ADN. Pe scurt, concluzia a fost: ” cromozomii vii functioneaza exact ca si un computer holografic utilizand radiatii laser ADN endogene.” Aceasta inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze cu anumite pattern-uri de frecvente (sunete) o raza laser care a influentat frecventa ADN si astfel insasi informatia genetica.

Odata ce structura de baza a perechilor alcaline ADN (conform celor explicate mai sus) este aceeasi, nu e necesara nici o decodare ADN. Se pot folosi cuvinte si propozitii/afirmatii de-ale limbajului uman! Aceast a fost, de asemnea, dovedit experimental!

Substanta ADN vie (in tesute vii, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate de limbaj si chiar la unde radio, daca se utilizeaza frecventele (sunetele) corespunzatoare. Aceasta explica stiintific si categoric de ce afirmatiile, hipnoza si altele asemenea pot avea efecte atat de puternice asupra omului si a corpului sau. Este absolut normal si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj.

In timp ce in Occident cercetatorii  sectioneaza din manunchiurile ADN gene singulare si le insereaza altundeva, rusii au creat cu entuziasm dispozitive care influenteaza metabolismul celular prin modulatie radio si frecvente luminoase, reparand astfel defecte genetice.

Chiar au izolat pattern-uri informationale ale unui ADN particular pe care apoi le-au transmis altuia, reprogramand astfel celulele altui genom. Asa au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broasca in embrioni de salamandra prin simpla transmitere a pattern-urilor ADN! In acest fel intreaga informatie a fost transmisa fara nici unul din efectele secundare sau dizarmoniile intalnite in cazul extirparii prin taiere si a re-inserarii in ADN a genelor singulare.

Asta reprezinta o adevarata revolutie, incredibila si senzationala, care poate schimba lumea: prin simpla aplicare a unei vibratii sonore si a limbajului, in locul invechitei tehnici de taiere!

Acest experiment arata imensul potential al geneticii ondulatorii, care in mod evident are o mai mare influenta  asupra formarii organismelor decat procesul biochimic al secventelor alcaline.

Desigur frecventa trebuie sa fie cea corecta. Si de aceea nu toata lumea are acelasi succes sau o poate face intotdeauna cu aceeasi putere. Persoana individuala trebuie sa lucreze asupra procesului si dezvoltarii interioare pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul.

Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda care sa nu fie dependenta de acesti si care sa functioneze intotdeauna, odata ce se foloseste frecventa corecta. Dar cu cat este mai dezvoltata constiinta individuala a cuiva, cu atat mai putin necesar devine orice tip de dispozitiv: omul poate ajunge la aceste rezultate prin sine insusi. Stiinta va inceta in sfarsit sa rada de aceste idei si va confirma si explica rezultatele. Si toate acestea nu se opresc aici.

Oamenii de stiinta rusi de asemenea au descoperit ca ADN-ul nostru poate cauza pattern-uri disturbatoare in vid, producand astfel gauri de vierme magnetizate! Gaurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale asa-numitelor punti Einstein-Rosen din vecinatatea gaurilor negre ramase dupa consumarea stelelor.

Acestea sunt conectari tunelare intre zone cu totul diferite ale Universului prin care informatiile pot fi transmise in afara spatiului si a timpului. ADN-ul atrage acesti ”biti”
de informatie si ii trimite spre constiinta noastra. Acest proces de hiper-comunicare (telepatie, channeling) are o maxima eficienta intr-o stare de relaxare.

Stress-ul, grijile si intelectul hiper activ impiedica succesul hiper-comunicarii sau informatia va fi total distorsionata si inutila. In natura hiper-comunicarea este aplicata cu succes de milioane de ani. Fluxul organizat de viata al insectelor o dovedeste in mod dramatic. Omul modern o cunoaste doar la un nivel mult mai subtil , ca ”intuitie”.
Dar si noi, la fel, putem recastiga intreg accesul la aceasta resursa.

Ca un exemplu din natura, cand albina matca este separata de familia sa, albinele ramase vor continua sa construiasca cu frenazie, conform planului. Oricum, daca regina este ucisa, toata activitatea din colonie inceteaza. Nici o albina nu va mai sti ce are de facut. Se pare ca matca transmite ”planurile constructive” chiar si de la distanta -prin constiinta de grup comuna cu supusii sai. Poate fi oricat de departe, atata vreme cat este in viata.

La oameni, hiper-comunicarea este cel mai adesea intalnita atunci cand cineva obtine brusc acces la o informatie din afara bazei proprii de cunostinte. O asemenea hiper-comunicare este atunci experimentata ca si inspiratie sau intuitie (de asemenea in channelingul indus de transa). Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, intr-o noapte a visat ca diavolul statea langa patul sau cantand la vioara. Dimineata urmatoare Tartini a fost capabil sa scrie piesa cu exactitate, din memorie. A denumit-o ”Devil’s Trill Sonata”.

Ani de zile, un infirmier in varsta de 42 de ani visa cum este agatat la un fel de CD-ROM informatii. Atunci ii erau transmise cunostinte verificabile din toate domeniile imaginabile si pe care era in stare sa si le aminteasca dimineata. Era un asemenea flux de informatii ca parea ca noaptea este transmisa o intraga enciclopedie. Majoritatea lucrurilor erau din afara bazei lui personale de cunostinte si atingeau detalii tehnice despre care el nu stia nimic. Atunci cand are loc hiper-comunicarea, se pot observa la ADN fenomene supranaturale, ca si la oameni.

Savantii rusi au iradiat mostre de ADN cu lumina laser. Pe ecran s-a format o forma tipica de unda. Dupa ce au indepartat mostra de ADN , pattern-ul de unda nu a disparut, a ramas. Multe experimente riguroase au indicat ca pattern-urile au continuat sa vina de la mostra indepartata, al carui camp energetic se pare ca a ramas de sine statator. Acest efect este acum denumit efectul de fantoma ADN. Se presupune ca energia din afara spatiului si timpului circula prin gaurile de vierme activate dupa indepartarea ADN-ului. La hiper- comunicarea implicand oameni efectul secundar cel mai adesea intalnit consta in campuri electromagnetice inexplicabile ce apar in vecinatatea persoanei respective.

Dispozitive electronice precum CD player-e sau altele asemenea pot fi deranjate si devin  nefunctionale timp de ore. Dupa ce campul electromagnetic se disipeaza lent, dispozitivele revin la functionarea normala. Multi vindecatori si paranormali cunosc acest efect din activitatea lor: cu cat atmosfera este mai buna si energia sunt puternica, cu atat mai frustrant este cand aparatura de inregistare inceteaza sa functioneze exact atunci. De obicei, pana a doua zi dimineata totul este din nou in regula. Poate ca asta este reconfortant pentru multi, ca disfunctionalitatile nu sunt legate de vreo incapacitate tehnica de-a lor; pur si simplu inseamna ca sunt buni la hiper-comunicare.

In cartea lor Vernetzte Intelligenz, Grazyna Gosar si Franz Bludorf explica aceste conexiuni in mod precis si clar. Autorii de asemenea citeaza surse care avanseaza ipoteza ca in timpuri stravechi omenirea era exact la fel ca animalele: foarte puternic conectati la constiinta de grup,  actionand astfelca un intreg. Pentru a experimenta si dezvolta fiinta individuala, se pare ca oricum noi oamenii a trebuit sa uitam aproape de tot de hiper- comunicare.

Acum ca suntem cat de cat stabili in constiinta noastra individuala, noi putem crea o noua forma de constiinta de grup – si anume una cu care sa obtinem acces la toate informatiile
prin intermediul ADN-ului nostru fara a fi insa fortati sau controlati de la distanta legat de ce trebuie sa facem cu acea informatie. Acum stim ca asa cum noi folosim internetul, ADN-ul nostru poate alimenta reteaua cu date proprii, poate prelua date din retea si poate stabili contacte cu alti participanti din retea. Vindecarea la distanta, telepatia sau perceptia distanta si extrasenzoriala despre starea altuia pot fi astfel explicate. Unele animale stiu de departe cand stapanii lor planuiesc sa vina acasa. Aceste manifestari pot fi mai nou interpretata cu ajutorul notiunilor de constiinta de grup si de hiper-comunicare.

Nici o constiinta colectiva nu poate fi in mod sensibil utilizata pe orice perioada de timp fara o individualitate distincta; altfel ne-am intoarce inapoi la un instinct primitiv de turma care este usor de manipulat. Hiper-comunicarea semnifica ceva cu totul diferit in noul mileniu.

Cercetatorii considera ca daca oamenii cu individualitate deplina recastiga constiinta de grup, ei vor avea o putere cvasi divina de a plasmui, a crea si schimba lucrurile pe Pamant! Si omenirea se indreapta, colectiv, spre o asemenea constiinta de grup, de tip nou.

Cincizeci la suta dintre copii deven copii-problema imediat ce se duc la scoala, unde  sistemul care ii pune pe toti impreuna, la gramada, le cere sa se adapteze. Dar individualitatea copiilor de astazi este prea puternica asa ca refuza aceasta inregimentare si rezista prezentand idiosincrazii de cele mai diverse feluri.

In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii clarvazatori. Ceva in acesti copii aspira puternic mai ales spre constiinta de grup de tip nou, aceasta ne mai putand fi reprimata.

De regula, vremea este de exemplu destul de greu de influentat de catre un singur individ. Dar poate fi influentata de o constiinta de grup (nimic nou pentru unele triburi de indigeni). Vremea este puternic influentata de catre frecventele de rezonanta ale Terrei (frecventa Schumann). Dar aceleasi frecvente sunt produse si in creierul nostru, si atunci cand mai multi oameni isi sincronizeaza gandurile sau cand unii indivizi (maestri spirituali, de exemplu) isi concentreaza gandurile intr-o maniera gen laser, atunci nu este de loc surprinzator ca ei pot influenta vremea.

Sky_angmap_RR

O civilizatie moderna a zilelor noastre care si-ar dezvolta o constiinta de grup, nu ar mai avea nici probleme de mediu si nici penurie de energie, pentru ca daca este sa foloseasca astfel de puteri mentele ca o civilizatie unificata, va detine controlul asupra prpriei planete la modul cel mai firesc.
Cand un mare numar de persoane devin uniti intr-o intentie superioara, cum ar fi meditatia despre pace – violentele potentiale se vor risipi.

De asemenea se pare ca ADN-ul este si un superconductor organic care functioneaza la temperatura normala a corpului, spre deosebire de superconductorii artificiali care necesita temperaturi extrem de joase, intre -140 si -200 grade Celsius pentru a functiona. In plus, toti superconductorii au capacitatea de a inmagazina lumina si astfel, informatii; asa se  explica felul in care ADN-ul poate inmagazina informatiile.

Mai este un alt fenomen legat de ADN si de gaurile de vierme. In mod normal, aceste gauri de vierme super-mici sunt foarte instabile si se mentin pentru o minuscula fractiune de secunda. In anumite conditii, se pot auto organiza gauri de vierme stabile, formand apoi domenii distincte ale vacuum-ului in care gravitatia, de exemplu, se poate transforma in electricitate. Domeniile vide sunt bule de gaz ionizat auto-radiante care contin cantitati considerabile de energie. In Rusia sunt regiuni unde astfel de globuri radiante apar foarte des.

Intrigati de aceste aparitii, rusii au initiat masive programe de cercetare care au condus in final la unele din descoperirile mentionate mai sus. Multa lume cunoaste domeniile de vid ca pe sfere stralucitoare pe cer. Se uita atent la ele minunandu-se si se intreaba ce ar putea fi.

Odata, am zis in gand: „salut! daca din intamplare esti un OZN, zboara in triunghi.” Si dintr-o data, globurile luminoase s-au miscat in triunghi. Sau au zvacnit spre cer ca si pucurile de hochei pe gheata: una a ramas ca sa fie admirata si am crezut si eu ca multi altii, ca este OZN. Unele prietenoase, de altfel, de bine ce au zburat in triunghi doar ca sa imi faca mie pe plac.
Acuma, rusii au descoperit – in regiunilecu aparitii frecvente  – ca acestea zboara uneori ca niste globuri de lumina in sus spre cer, si ca aceste globuri pot fi ghidate de ganduri. Apoi s-a descoperit ca domeniile de vid emit unde de joasa frecventa care sunt de asemenea produse si de creierul uman; datorita acestei similitudini,  aceste unde sunt capabile sa reactioneze la gindurile noastre.  Cu toate astea, nu ar fi o idee prea fericita sa alergi cu entuziasm catre una care se afle la nivelul solului , din cauza energiilor enorme inmagazinate in aceste globuri luminoase, acestea fiind astfel capabile sa produca mutatii in genele noastre.

Ball-Lightning-R

Multi maestri spirituali produc de asemenea globuri sau coloane de lumina vizibile in timpul meditatiei profunde sau a lucrului cu energiile, care induc sentimente absolut placute si nu cauzeaza nici un rau. Se pare ca si aceasta depinde de o anumita ordine, calitate si origine interioare ale domeniului vid. Sunt unii invatatori spirituali, ca tanarul englez Ananda, de exemplu, la care nu se vede nimic, la o prima vedere, dar daca cineva incearca sa le faca o poza atunci cand stau si vorbesc sau mediteaza in hiper-comunicare, se obtine doar fotografia unui nor alb pe un scaun.

Pe parcursul anumitor proiecte de vindecare a Pamantului, de asemenea apar astfel de efecte de lumina in fotografii. Pe scurt, acest fenomen are de a face cu fortele gravitationale si anti-gravitationale care sunt forme si mai stabile de gaura de vierme si prezinta o hiper-comunicare cu energii din afara structurii noastre de timp si spatiu. Oamenii din vremuri stravechi care au experimentat asemenea hiper-comunicare si au putut vedea domeniile de vid cu ochii lor aveau convingerea ca in fata lor a aparut un inger: si nu putem fi prea siguri spre ce forme de constiinta putem avea acces atunci cand utilizam hiper-comunicarea.

Chiar daca nu pot prezenta dovezi stiintifice cu privire la existenta acestor fenomene, oamenii care au avut astfel de experiente nu sufera toti de halucinatii. Facem doar inca un pas urias inspre intelegerea realitatilor lumii noastre. Stiinta oficiala de asemenea stie de anomaliile gravitationale ale Pamantului care contribuie la formarea de domenii de vid. Astfel de anomalii gravitationale au fost descoperite recent la Rocca di Papa, la sud de Roma.

(informatii preluate din cartea ”Vernetzte Intelliganz” de Grazyna Fosar si Franz Bludorf)

 

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + = 20