Prostu’ cand nu face rau zice ca face…

image_pdf

IliciRr

 

Un binecunoscut proverb ne zice ca prostu’ atunci cand nu-ti face rau zice ca ti-a facut un bine…

Zilele astea am fost martorii unei mostre de strategie electorala de tipul ”dintre voi, pentru voi” care ne aminteste faptul ca micimanul V.V. P..a a fost clocit la umbra ”rasului cu casca de miner” Ion Iliescu.

Tot asa cum tov. Ilici a reusit performanta unica de a trimite de 3 ori inapoi acasa pe minerii pe care el zice ca i-a chemat numai de 2 ori la Bucuresti, cu o logistica la fel de bine organizata si la venire, si la plecare – performanta care la vremea respectiva a facut de cateva ori inconjurul planetei – a reusit si clona rebutata de premier cu care ne pedepseste Dumnezeu de cativa ani incoace sa ”intoarca” un ”proiect” de modificare a Codului Fiscal care a bagat in sperieti, e drept ca pentru doar fo 2 zile, pe intreaga baza electorala a partidului cu trista ascendenta si nu numai.

Cetateanul vremelnic sef de ministri a ”salvat” populatia care, si asa cu nervii prastie dupa experimentul care dureaza deja de peste 24 de ani, urma sa plateasca taxe marite pentru proprietatile imobiliare si mobiliare (ca sa ne ”incurajeze” sa mai acumulam, popor de harciogi agonisitori ce suntem…probabil suntem destinati a deveni un popor de chiriasi care sa nu mai circule de colo colo asa,de nebuni, sa mai stea si pe langa casa omului, asa, legati de glie…); adica masinile care circula sunt dijmuite cu acciza si TVA, dar de ce sa nu ii jumuleasca si pe pensionarii care se uita cu nostalgie la rabla din parcare?

Cat despre proiect, si asa cusut cu ata de culoarea trandafirilor deja notorii, ca de exemplu majora taxa pe popularele rapandule sub 1600 cm, dar o reducea pe cea pentru mai putin numeroasele jeep-ane – baronii, tot baroni! – se precizeaza, cu claritate si maxima competenta si de cine trebuie, ca a fost postat pe site-ul guvernamental de o mana criminala deci evident fara blagoslovirea cetateanului V.V.P..a.

Cetatean care, iata, devine din nou si din nou ”salvatorul” si asa obiditei mase electorale, orientandu-i inca o data spre stampila corecta pe buletinul de vot pe aceia care incepusera sa intre in panica…

Si astfel, mutand in Cpanel-ul site-lui respectiv vifa de la ”publised” la”draft”, ca sigur nu a apasat pe ”trash”, marsava lege clocita de dusmani nevazuti este facuta astfel inofensiva; eu personal inclin sa cred ca a pus vifa la ”pending” adica e in suspensie un timp oarecare….pana dupa alegeri, sa zicem.

 

Pacaliciu_R

Si de aici o sa i se traga ”co-pilotului” de fighter NATO care a decorat cock-pit-ul respectiv cu ciorba de burta, ciolan cu fasole si papanasi, adica:
Cand cineva e atat de prost incat mai jos nu se poate, a-i subaprecia pe toti ceilalti devine ceva fatal, asa, ca o bomba cu ceas; pentru orice luptator normal este periculos sa-si subaprecieze oponentii, dar cand cel mai prost element al multimii se crede cel mai destept, campania respectiva (militara, electorala, etc.) va lua cu siguranta proportii epice…si ce va fi cel mai naucitor in toata zbaterea respectiva este ca nu intelege nimic din ceea ce i se intampla; si sunt semne ca respectivul proces este deja in desfasurare.

Share
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.